Cookie- og persondatapolitik

Data ansvarlig og Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Love and Leadership

Nicooline Vicktoria Lassen

Haslevej 3

DK – 6000 Kolding

CVR: 37657239

Tlf.: +45 51 90 49 28

info@nicoolinevicktoria.dk

 

GENERELT

Du kan på denne side læse om hvordan websitet anvender de personoplysninger samt cookies du efterlader dig, når du besøger nicoolinevicktoria.dk, samt for hvordan jeg i øvrigt behandler oplysninger om mine kunder.

Indsamlingen af oplysninger på nicoolinevicktoria.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via nicoolinevicktoria.dk foretages behandling af personoplysninger, vil behandlingen ske i overensstemmelse med EU Persondataforordningen.

nicoolinevicktoria.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger (ifm tilmelding til nyhedsbrev eller via kontaktformular eller bookingmodulet)

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og tredjeparter, der har adgang til dem

Cookies

Hvad er cookies ?

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. En cookie er ikke skadelig og kan ikke indeholde virus.

Slet cookies :

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles disse oplysninger, har du til hver en tid mulighed for at slette dine cookies og fremadrettet undlade at bruge websitet.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamler og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Typisk bliver der indsamlet og behandlet følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver samtykke hertil eller selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Ved køb af produkt hos Love and Leadership vil dine oplysninger til faktura (navn, adresse, tlf og email) blive opbevaret.

Formål

 Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, sende faktura m.m. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Videregivelse af oplysninger

For at kunne yde den bedste service og bedst muligt håndtere dine kundeoplysninger på proffesionel vis, benytter jeg en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Sådanne Tredjeparter er eksempelvis Mailchimp som håndterer nyhedsbreve, Dinero som faktureringspart.

Jeg anvender kun databehandlere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse

Sikkerhed

Jeg beskytter dine persondata. Dine data, opbevares sikkert og/eller i et krypteret elektronisk system på computer med begrænset adgang, hvor kun jeg er i besiddelse af log-in.

I tilfælde af sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil du blive underrettet om sikkerhedsbruddet hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Når du vælger at abonnere på mit nyhedsbrev, modtager du e-mails fra mig, så længe du selv ønsker at abonnere på tjenesten, og du kan afmelde dig ved at klikke på et link i bunden af hver mail. 

Indsigt og klager


Har du spørgsmål til min cookie eller persondatapolitik, så er du velkommen til at skrive til mig på info@nicoolinevicktoria.dk

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til ved at sende en mail til  info@nicoolinevicktoria.dk

Du har derudover ret til at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med behandlingen af dine personoplysninger.

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
Fax: 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

 

(Denne privatlivspolitik er trådt i kraft 25. Maj 2018)