1:1 forløb til dig & din hest

Forløbet er et healingsforløb til dig og din hest.

Det er for dig der oplever udfordringer med din hest, det kan være adfærdsvanskeligheder eller fysiske udfordringer.

Eller at du bare ønsker at skabe en bedre connection mellem dig og din hest. 

Via min klarfølelse og clairvoyante evner, mærker jeg ind i både dig & din hest. Ofte kan hesten spejle noget i dig eller omvendt. Jeg hjælper til at forløse de blokeringer der måtte være.

 

Eksempler på hvad forløbet kan omhandle : 

 • Det er ikke helt er som du ønsker det mellem dig & din hest

 • Din hest er nervøs og reagerer uhensigtsmæssigt.

 • Du måske har en følelse af at der er noget i vejen med din hest, selvom du ikke kan sætte ord på præcis hvad.

 • Din hest er anspændt når du rider på den

 • Din hest kan ikke være sammen med andre heste.

 • Du har en fornemmelse af at den har oplevet episoder fra tidligere, som påvirker den nu.

 • Din hest har en fysisk skade

FORLØBET ER FOR DIG SOM…

 • Ønsker at hjælpe din hest og dermed også dig selv

 • Har prøvet alverdens behandlinger, uden den store virkning

 • Er klar på at udfordre dig selv til også at ændre på dine mønstre

 • Kan mærke min energi taler til dig

 • Forløbet består af 3 sessioner á 60 min 

 • Sessionerne foregår hos dig & din hest

 • Pris for forløbet er 3000 KR  – TILBUD KUN 1800 KR

 • Prisen inkluderer kørsel indenfor 30 KM fra Kolding – Derudover statens takst eller vi aftaler fast pris.

Få en gratis afklarende snak for at se om vi er et match

Hvis du er interesseret og tænker, at det kunne måske være noget for dig – Så send mig en mail og få en gratis uforpligtende snak.

Du forpligter dig ikke til noget som helst, men kan bruge snakken til at finde ud af, om vi er et match eller ej.

Mail til info@nicoolinevicktoria.dk

Se hvad andre siger :

"For ca 3 uger siden havde Miro og jeg besøg af Nicooline Miro var altid meget anspændt når jeg skulle ud at ride, urolig på staldgangen og tyggede overdrevent meget ud i luften. Og når jeg red var han også anspændt og lige som ikke til stede....Når han havde smed var han også anspændt og urolig.....Så jeg har prøvet lidt forskelligt af med ham og han er nu meget meget mere afslappet end han tidligere har været. Havde smed i går og da stod Miro nærmest og sov såååååå skøøøønt med en rolig hest. Jeg vil til enhver tid anbefale Nicooline til andre, der ikke helt kan få det til at fungere med deres heste "
Lotte Erri og Miro
"Min skønne islænder, havde været igennem et længere sygeforløb. Hvilket gjorde, at vi begge blev triste inden i. Min ismule fordi hun stor set konstant var plaget af den ene infektion efter den anden, og jeg fordi jeg følte, jeg ikke kunne hjælpe hende. Det eneste jeg så, var min bedste ven blive mere og mere trist og det gjorde ondt inde i mig. Min ismule og jeg har et meget tæt bånd, vi kan føle/mærke hvordan vi hver især her det. Vi støtter hinanden. Men noget skete der, med os igennem det lange sygdomsforløb. Her kom Nicooline så ind i billedet, hun fik mig og min bedste ven smeltet sammen igen, hun åbnede for vores kommunikation, så vi igen kunne finde glæden og den positive støtte til hinanden og derved fastholde det gode vi altid har haft. Vi fik begge åbnet op, fik sluppet og det gjorde at vi igen fandt ind til hinanden. Tak, for denne fantastisk oplevelse. Står du, måske i en lignende situation, så tøv ikke, kontakt NIcooline. Jeg kan på det varmeste anbefale hende, hun er et helt igennem naturligt menneske, en varm pige med hjertet placeret det rette sted. KH Bettina og hendes bedste ven."
Bettina
Jeg har haft fornøjelsen af at være i terapeutisk selskab med Nicooline og healing sammen med heste. Heste har aldrig rigtigt sagt mig noget, men fra den dag af har min overbevisning ændret sig. Efter jeg er begyndt at interessere mig for energiarbejde har jeg været nysgerrig på hestens healende evner og evne til at spejle alle følelser i os som mennesker. Derfor tog jeg på hestehealing/coaching session sammen med skønne og dygtige Nicooline. Det blev en overraskende oplevelse for mig. Det foregik i en stald i Kolding området med ca. 5 heste opstaldet. Et lille føl var lige kommet til verden og stod og vaklede usikkert og tøvende på sine små ben ved siden af sin brave og stolte mor. Nærheden med føllet mindede mig om at der altid kan opstå en ny begyndelse, hvis vi er villige til at give slip i alt det gamle ..... sorg, overbevisninger og alt det der ikke nærer vores sjæl længere. Allerede der mærkede jeg temaet for coachingen. Hvad det var jeg præcis havde brug for kom op og vende idag. Jeg fik hilst på de første fire heste og vi havde sat os ned i stalden klar til coaching , da den femte hest tittede frem fra folden. Dens tilstedeværelse fangede mig med det samme og jeg blev draget hen til den af uanede kræfter. Da jeg kom tæt på hesten kiggede jeg den dybt i øjnene og som et lynnedslag, så jeg mig selv som barn fra en meget sorgfuld periode af mit liv i dens øjne. Jeg blev overmandet af voldsomme følelser og fik med et virkelig lukket op for så meget sorg og gammel ked-af-det-hed. På et kort øjeblik fra hjælp af hesten var vi nået ind til mit ubevidste og essensen af indholdet af den coaching, der skulle foregå. Det var sindsygt effektivt . Herfra lavede “vi “ energiarbejde , submodalitetsforandringer på følelsen i kroppen og dyb healing. Jeg fik sluppet så meget på enormt kort tid. Wauv er stadig blæst bagover og totalt overrasket over dybden og effektiviteten. Så fra idag af kan man vist godt kalde mig "hestepige" ... jeg kommer helt sikkert tilbage i stalden igen. Men indtil da er der åbnet op for en ny begyndelse ❤️ Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Nicooline der er super dygtig og et meget omsorgsfuldt og kærligt menneske . Du føler dig med det samme fuldstændig tryg i hendes selskab og dermed i stand til fuldt ud at give dig hen til processen medens Nicooline nænsomt og intuitivt guider dig 🙏🏻
Annachanell Katarina Staniok