Magiske Dig

Fjernhealingsforløb der hjælper dig til at slippe gamle følelsesmæssige oplevelser og hjælper dig til nemmere ved at mærke hvad føles rigtigt for dig.

Sessionerne foregår ved at vi skrives ved, inden healingen begynder – om der er specifikke områder vi skal have fokus på.

Essensen af forløbet er hjælpe dig til at finde ind til dig selv igen, åbne op for mulighederne i dit liv og hjælpe dig til mere klarhed til at vælge hvad der er det bedste bidrag for dig i dit liv.

I Forløbet arbejder vi med

Forløse gamle stagnerede følelser og chok/traumer i dit energisystem

Dine holdninger & begrænsninger

Hjælpe dig fri for energetiske bånd i dine relationer

At hæve din energi/vibration

Praktisk info

Forløbet består af 3 sessioner á ca 50 min 

Pris for forløbet er 1875 kr

Sessionerne foregår som fjernhealing 

 

Disse healende lydfiler hjælper dig til at fjerne de energier der kan blokere dig fra flow og lethed.

Du kan lytte til lydfilerne igen & igen og slippe blokeringerne i et endnu dybere lag.

Se hvad andre siger :

"Jeg havde flere traumer med, både i forhold til sygdom i familien og trafikulykker, hvilket har givet mig et piskesmæld. Ved første session var jeg rolig og glædede mig , men havde dog en del nakkesmerter og hovedpine. Nicooline gik ind og lavede chok opløsning. Jeg kunne på alle plan mærke, at det løsnede og forløste sig. Denne følelse blev ved i flere dage, for så at lægge sig og blev erstattet af en skøn følelse af ro og balance. Selve healingen var SÅ dejlig, blid og rolig, den skønneste afslappende tilstand. Jeg kunne mærke jeg slap en masse og mærkede en lethed, det at give slip og en del træthed. Derefter bare en dejlig let følelse i krop og sind. Fjernhealingen var nøjagtigt lige så blid og kraftfuld, og med samme følelser bagefter. Jeg syntes det er et fantastisk forløb, med masser af virkning og indsigter der lander så fint. Det har givet mig mere Lethed, klarhed og en endnu dybere forståelse af mig selv og vil helt klart anbefale, at tage et forløb hos Nicooline. Nicooline er sikker, kærlig og powerfuld i hendes behandlinger. Jeg er vild med Nicoolines energi, der både er blid og enorm kraftfuld. Den dybde af viden og alle de strenge Nicooline har at spille på er fantastiske. Tusinde tak <3 "
Gitte Stounbjerg
Hypnoteraupeut
Inden Nicooline gik i gang med healing var jeg ude at gå og mærkede en sorg i min mave, over en situation i mit liv som jeg har valgt til i en nødsituation, Så en fjernhealing er velkommen. Ved starten mærker jeg ret hurtig en afslapning i mine skuldre, nakke og pande. Derefter mærker jeg at der i min mave sker en ændring, det jeg før mærkede som en sorg, bliver der ligesom pillet ved, repareret altså healet mener jeg. Mere afslapning i min nakke og skuldre. Sorgen er væk i min mave. Jeg fik lidt ondt i hovedet, drikker vand. Jeg får det varmt i hele kroppen. Spændinger letter i mit hoved, det summer i mine hænder. Jeg mærker en lettelse i hele kroppen som ligesom forsvinder op igennem hovedet. Min hjerne arbejder ind imellem meget, men så kommer der ligesom en bølge af energi som samler sig som en pose rundt om mig og bliver lukket over mit hoved. Det var dejlig at mærke lettelsen af spændinger og sorgen forsvinde, det lettede også på nogle af de negative sætninger i mit hoved, nu når jeg skriver dette mærker jeg tyngden i mit hoved, så jeg vil arbejde med taknemlighed, det lettede allerede bare at tage beslutningen. Tusind tak for en kraftfuld healing, det var virkelig dejlig, det er du super dygtig til. Kærligst Lis
Lis
Coach
Jeg er så taknemmelig for min session hos Nicooline. Da jeg kom var jeg fyldt med angst. Jeg havde svedeture, ekstra hjerteslag, stikken i venstre side, hvilket gav mig en afsindig uro, som gjorde at jeg slet ikke kunne være i ro og konstant måtte være i bevægelse for at holde mig selv ud. Under sessionen hjalp Nicooline mig til at komme ind og mærke mig selv og til at få et helt andet billede/følelse af min angst og hjalp mig til at slippe min angst. Jeg er stadig overrasket over hvor hurtigt jeg kunne give slip og min krop pludselig blev helt rolig. Nicooline hjalp mig til en indre ro, som jeg selv forgæves havde forsøgt at opnå på alle tænkelige måder. Jeg gik derfra med en følelse af indre ro, glæde og optimisme og selv her noget tid efter sessionen, er det samme gode følelse. Tusinde tak for din fantastiske hjælp
Anne
Petersen