Om Nicooline

Jeg har altid været nysgerrig på alt der havde med selvudvikling at gøre. Jeg ønsker at lære nyt hver dag og udforske nye områder af livet.
Jeg har det meste af mit liv været meget bevidst om hvorfor jeg reagerede som jeg gjorde på diverse livsbegivenheder, men først da jeg kom ned i mit hjerte og min krop og begyndte at mærke efter,  har det hele ændret sig for mig. Jeg nu er klar over at jeg selv er medskaber af mit liv og dermed har kæmpe indflydelse på hvordan mit liv er.
Jeg har altid været ekstrem god til at mærke energier – Det er dog først efter jeg tog min første healer uddannelse, at det virkelig gik op for mig hvor meget jeg egentlig mærker og læser energi.  Denne evne bruger jeg til at hjælpe dig til at forløse dine blokeringer og vækste til et nyt og bedre sted i dit liv <3 
Måske oplever du at bliver bremset i at opnå det du ønsker i dit liv, da de energi mæssige blokeringer, kan spænde ben for dig. Måske er du ikke klar over det eller ved hvordan du får forløst disse blokeringer og kommer videre. Det kan også være en udfordring i dine relationer, da dine underliggende energier, også påvirker dig og dine relationer
Det er så vigtigt at du er tro mod dig selv og din energi. Jeg kan mærke dine energetiske blokeringer og hjælpe dig til at forløse dem. Dette gør jeg både ved coaching og healing.  Jeg er god til at sætte ord på det du ikke umiddelbart selv kan og har gode redskaber til at du kan opnå dit ønskede liv.
Jeg laver også hesteassisteret terapi og elsker at arbejde med hestenes energi, da de er så rene og powerfulde. Når man arbejder med hesten, kommer man helt ind til kernen og i samspil med hesten frigør dine blokeringer.
Jeg anbefaler mine forløb af 4 sessioner, da vi her kan arbejde i dybden med dine udfordringer