Jeg tilbyder sessioner til dig og din hest.

Har du eller din hest en udfordring du ønsker hjælp til, så tilbyder jeg denne session, hvor jeg kommer til dig og din hest.  Jeg arbejder med at slippe blokeringer i energien og åbne op for nye muligheder i din relation til din hest, hvor I kan mødes hjerte til hjerte uden forstyrrelser. I samarbejde med din hest, kan jeg hjælpe dig til at slippe de blokeringer du har og forløse dem.

Derudover laver jeg også sessioner til din hest, hvis den er syg, eller der er noget omkring dens adfærd du har brug for hjælp til.

Kørsel udover 20 km fra kolding, koster 2,50 pr km.

Denne session er for dig der :

Har brug for en tættere connection med din hest

Har brug for hjælp til din hests adfærd

Hvis din hest er syg

Har brug for at slippe følelsesmæssige blokeringer

Udtalelser :

“For ca 3 uger siden havde Miro og jeg besøg af Nicooline👏 Miro var altid meget anspændt når jeg skulle ud at ride, urolig på staldgangen og tyggede overdrevent meget ud i luften. Og når jeg red var han også anspændt og lige som ikke til stede….Når han havde smed var han også anspændt og urolig…..Så jeg har prøvet lidt forskelligt af med ham og han er nu  meget meget mere afslappet end han tidligere har været. Havde smed i går og da stod Miro nærmest og sov👍😂 såååååå skøøøønt med en rolig hest.

Jeg vil til enhver tid anbefale Nicooline til andre, der ikke helt kan få det til at fungere med deres heste👍
Venlig hilsen
Lotte Erri og Miro”

“Her var der 4 heste som skulle samles igen efter at den ene hest havde været på en anden gård i 3 mdr. De har altid gået sammen, så ejeren tænkte ikke noget videre over, at der kunne være et problem med at samle de 4 heste igen. Men da den lille hest skulle lukkes sammen med de andre, var vallakken ikke tilfreds – Den begyndte at jage den lille hest og angreb den. Ejeren var dybt frustreret, da hun for det første ikke kunne forstå hvorfor den agerede sådan overfor den hest som den kendte så godt. Derudover var hun ulykkelig over de ikke kunne enes, da de jo blev nød til at gå sammen, men nu var det for farligt for den lille hest. Da jeg kom, var de på hver deres mark. Jeg arbejde på energien på den lille hest og kunne mærke at den havde taget en masse energier på sig fra det sted hvor den var i 3 mdr. Jeg hjalp den til at slippe de energier og allerede om eftermiddagen skrev ejeren TAK TAK TAK – og sendte mig et billede af hvor de gik sammen mule mod mule <3 Den anden hest havde kunne mærke, at den lille hest havde en masse energier på sig som ikke hørte hjemme der og derfor angreb den ! Så fantastisk at kunne hjælpe hestene og selvfølgelig også ejeren”